El Amien Lyceum

Het bestuur van de El Amienscholen is verheugd u mede te delen dat deze voornemens is op korte termijn een islamitische VO-school in Amsterdam te openen!

Een belangrijke voorwaarde om deze school op te kunnen richten, is dat er voldoende belangstelling moet zijn. Ouders dienen officieel aan te geven dat zij behoefte hebben aan dit islamitisch lyceum.

Om ons initiatief te steunen, kunt u als ouder een ouderverklaring op de website van DUO afgeven. Deze verklaring kunnen alle ouders afgeven, die in Amsterdam e.o. wonen, en kinderen hebben in de leeftijdscategorie van 10 t/m 12 jaar. Het afgeven van een ouderverklaring is slechts bedoeld om uw steun kenbaar te maken. Het is geen inschrijving op de nieuwe school. We rekenen op uw steun en hopen u in de nabije toekomst te mogen verwelkomen op het nieuwe islamitische lyceum.

Voor meer informatie en om een ouderverklaring af te geven, bezoek de website van het El Amien Lyceum: www.elamienlyceum.nl

El Amien Lyceum

El Amien Lyceum

Het bestuur van de El Amien scholen is verheugd u mede te delen dat deze voornemens is op korte termijn een islamitische VO-school in Amsterdam te openen!

Om de belangstelling die er vanuit de gemeenschap is ontstaan officieel te maken, hebben we uw steun nodig! U als ouder(s) kunt dit initiatief steunen door een ouderverklaring bij DUO af te geven.

Daarom heeft het bestuur besloten nog voor de zomervakantie een informatieavond te organiseren waarin u persoonlijk over dit initiatief geïnformeerd wordt. U krijgt tevens de mogelijkheid om ter plekke, tijdens de informatieavond, uw ouderverklaring af te geven. U kunt uiteraard te allen tijde uw verklaring via de website van DUO afgeven.

Een van de voorwaarden om een nieuwe school te mogen stichten, is dat er voldoende belangstelling is onder de ouders. U kunt uw belangstelling voor het El Amien Lyceum kenbaar maken door een ouderverklaring af te geven. Meer informatie over de ouderverklaring vindt u hier.

Verklaring nu afgeven?

Wilt u nu uw verklaring afgeven, dan kunt u klikken op de onderstaande link om de website van DUO te bezoeken. Om de verklaring te kunnen afgeven, dient u over DigiD met SMS controle te beschikken. U heeft verder ook het BSN van uw kind(eren) nodig. U kunt deze verklaring alleen afgeven als u een of meerdere kinderen heeft in de leeftijd tussen 10 en 12 jaar.

Heeft u geen DigiD?

Als u geen DigiD heeft, kunt u het aanvragen via de website van DigiD. Voor het aanvragen van een DigiD, kunt u gebruik maken van het formulier op de website van DigiD.

Vorige

Volgende

Contact INFO
Heeft u vragen? Wilt u iets melden? Heeft u een klacht?
NEEM CONTACT OP
Onze school neemt de Koran en de Soenna als basis om onderwijs te geven.
IBS El Amien
2016-08-17T01:17:37+02:00
Islamitisch onderwijs Onze school neemt de Koran en de Soenna als basis om onderwijs te geven. IBS El Amien 2016-08-17T01:17:37+02:00 Onze school neemt de Koran en de Soenna als basis om onderwijs te geven. http://www.elamien.nl/testimonials/islamitisch-onderwijs
0
IBS El Amien

STEUN HET
EL AMIEN LYCEUM

Het bestuur van de El Amienscholen is verheugd u mede te delen dat deze voornemens is op korte termijn een islamitische VO-school in Amsterdam te openen!

Een van de voorwaarden om een nieuwe school te mogen stichten, is dat er voldoende belangstelling is. U kunt uw belangstelling voor een nieuwe school kenbaar maken door een ouderverklaring af te geven voor 15 oktober 2021.

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie en om een ouderverklaring af te geven.