El Amien Lyceum

Het bestuur van de El Amienscholen is verheugd u mede te delen dat deze voornemens is op korte termijn een islamitische VO-school in Amsterdam te openen!

Een belangrijke voorwaarde om deze school op te kunnen richten, is dat er voldoende belangstelling moet zijn. Ouders dienen officieel aan te geven dat zij behoefte hebben aan dit islamitisch lyceum.

Om ons initiatief te steunen, kunt u als ouder een ouderverklaring op de website van DUO afgeven. Deze verklaring kunnen alle ouders afgeven, die in Amsterdam e.o. wonen, en kinderen hebben in de leeftijdscategorie van 10 t/m 12 jaar. Het afgeven van een ouderverklaring is slechts bedoeld om uw steun kenbaar te maken. Het is geen inschrijving op de nieuwe school. We rekenen op uw steun en hopen u in de nabije toekomst te mogen verwelkomen op het nieuwe islamitische lyceum.

Voor meer informatie en om een ouderverklaring af te geven, bezoek de website van het El Amien Lyceum: www.elamienlyceum.nl

Contact INFO
Heeft u vragen? Wilt u iets melden? Heeft u een klacht?
NEEM CONTACT OP
Onze school neemt de Koran en de Soenna als basis om onderwijs te geven.
IBS El Amien
2016-08-17T01:17:37+02:00
Islamitisch onderwijs Onze school neemt de Koran en de Soenna als basis om onderwijs te geven. IBS El Amien 2016-08-17T01:17:37+02:00 Onze school neemt de Koran en de Soenna als basis om onderwijs te geven. https://www.elamien.nl/testimonials/islamitisch-onderwijs
0
IBS El Amien