El Amien wordt steeds groener

Wist je dat we op El Amien al bijna 10 jaar geleden begonnen zijn met het verwekken van stroom d.m.v. zonnepanelen? Zonne-energie is een schone vorm van energieopwekking vanuit een duurzame energiebron. Hiermee besparen wij het milieu op zoveel mogelijk ongezonde uitstoot. In de gang bij de aula, op onze school, hangt een informatiepaneel met de actuele opbrengst. Zo hebben wij ook groene stroom en draagt El Amien zijn steentje bij aan een beter en schoner milieu.

Oud papier is nieuw papier

Wist je dat we op de El Amien papier van onze afval scheiden? Al het oud-papier is namelijk 100% te recyclen, waardoor er geen nieuwe bomen gekapt hoeven te worden, maar dat we het papier gewoon nóg een keer gebruiken. Al het nieuwe papier bestaat voor 75% uit oud papier. Veel hè?!

ICT-middelen op school

We maken gebruik van digiborden, computers, tablets en andere apparaten op school, want de leerkrachten en leerlingen kunnen er niet meer zonder. Samen zorgen we ervoor dat deze apparaten uitgezet worden wanneer we ze niet gebruiken. De digiborden (touchscreen schermen) gebruiken veel energie, dus door deze uit te zetten wanneer we ze niet gebruiken, ontlasten we het milieu.

Contact INFO
Heeft u vragen? Wilt u iets melden? Heeft u een klacht?
NEEM CONTACT OP
Onze school neemt de Koran en de Soenna als basis om onderwijs te geven.
IBS El Amien
2016-08-17T01:17:37+02:00
Islamitisch onderwijs Onze school neemt de Koran en de Soenna als basis om onderwijs te geven. IBS El Amien 2016-08-17T01:17:37+02:00 Onze school neemt de Koran en de Soenna als basis om onderwijs te geven. https://www.elamien.nl/testimonials/islamitisch-onderwijs
0
IBS El Amien