Intern Begeleider gezocht – El Amien 2

Voor El Amien 2 in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde intern begeleiders op parttime of fulltime basis. Je hebt een eigen werkplek en veel direct contact met leerkrachten, ouders, leerlingen en het Samenwerkingsverband. In je rol als IB’er vinden we een bijdrage aan het kwaliteitsbeleid van onze school zeer waardevol.

Over de El Amien 2

De El Amien 2 is een islamitische basisschool gevestigd in Amsterdam. De school heeft 15 groepen en bijna 400 leerlingen. Ons doel is om de leerlingen optimaal voor te bereiden op het functioneren in een multiculturele maatschappij. Wij geven onderwijs in heterogene groepen en doen veel aan differentiatie binnen de klas (adaptief onderwijs). Bij ons op school is er veel aandacht voor woordenschatonderwijs in het bijzonder en taalonderwijs in het algemeen. Daarnaast zijn we een Vreedzame School met een veilig pedagogisch klimaat.

Wat ga je doen?

Als Intern Begeleider (IB’er) ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van het zorgbeleid van de school. Een belangrijk deel van je werk is het organiseren van de juiste begeleiding voor kinderen met (leer) problemen en ben je het aanspreekpunt voor ouders en directie. Je ondersteunt leerkrachten bij het opstellen en uitvoeren van (groeps)plannen en geeft leiding aan de leerling- en groepsbesprekingen. Als IB’er houd je je bij ons niet alleen bezig met de coördinatie van de ondersteuning en het opbrengst- en handelingsgericht werken. Maar je begeleidt ook leerkrachten in het versterken van hun leerkrachtvaardigheden, je bent medeverantwoordelijk voor het teamleren waarbij je ook veranderingsprocessen aanstuurt. Kortom ben jij een intern begeleider die dit als een uitdaging ziet en zijn/haar schouders er onder wil zetten? Laat het ons weten!

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde IB-opleiding;
  • Zelfstandig functionerend;
  • Interesse in, en kennis van, uitdagend onderwijs aan meertalige kinderen;
  • Communicatief vaardig in het samen werken met collega’s en ouders;
  • Reflectieve en open houding gericht op ontwikkeling;
  • Ervaring met kwaliteitsbeleid;
  • Bekend zijn met ParnasSys en Kindkans is een pré.

Wat bieden wij?

  • Een dynamische werkomgeving;
  • Collegiale en inhoudelijke ondersteuning;
  • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op onbepaalde tijd.

Arbeidsvoorwaarden

Conform CAO PO.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar r.elmasoudi@elamien.nl

Contact INFO
Heeft u vragen? Wilt u iets melden? Heeft u een klacht?
NEEM CONTACT OP
Onze school neemt de Koran en de Soenna als basis om onderwijs te geven.
IBS El Amien
2016-08-17T01:17:37+02:00
Islamitisch onderwijs Onze school neemt de Koran en de Soenna als basis om onderwijs te geven. IBS El Amien 2016-08-17T01:17:37+02:00 Onze school neemt de Koran en de Soenna als basis om onderwijs te geven. https://www.elamien.nl/testimonials/islamitisch-onderwijs
0
IBS El Amien