Nieuw gebouw El Amien II

De El Amien II is al een aantal jaar in onderhandeling met het stadsdeel over een ander gebouw waarin de hele school past. Tot en met schooljaar 2013-2014 was de school gevestigd in twee gebouwen: de onderbouw in de Van Gentstraat en de bovenbouw in de Admiraal de Ruyterweg. In de zomervakantie van 2014 konden we eindelijk verhuizen naar een goede locatie.

Met de verhuizing ontstond echter een ander probleem: omdat de school ging verhuizen kwamen veel nieuwe ouders hun kinderen inschrijven, waardoor de school zo groot werd dat we niet meer in het nieuwe gebouw pasten. We moesten uiteindelijk dus toch een drietal groepen achterlaten op de locatie van Gentstraat. Wel zijn we nu in gesprek met het stadsdeel over uitbreiding van de nieuwe locatie aan de Wiltzanghlaan 93.

Het nieuwe gebouw heeft veel buitenspeelruimte (wat we in de andere gebouwen niet hadden) en het heeft een mooie aula. We hebben geen computerlokaal meer, maar we hebben nu tablets aangeschaft zodat de kinderen in de klas toch computeractiviteiten kunnen doen.

In de herfstvakantie van 2014 gaat ook de voorschool verhuizen naar de Wiltzanghlaan.

We zijn erg blij met het nieuwe gebouw. InshaAllah komt er snel een permanente oplossing voor de drie groepen die achtergebleven zijn op de locatie Van Gentstraat.

Contact INFO
Heeft u vragen? Wilt u iets melden? Heeft u een klacht?
NEEM CONTACT OP
Onze school neemt de Koran en de Soenna als basis om onderwijs te geven.
IBS El Amien
2016-08-17T01:17:37+02:00
Islamitisch onderwijs Onze school neemt de Koran en de Soenna als basis om onderwijs te geven. IBS El Amien 2016-08-17T01:17:37+02:00 Onze school neemt de Koran en de Soenna als basis om onderwijs te geven. https://www.elamien.nl/testimonials/islamitisch-onderwijs
0
IBS El Amien