Opbrengsten benefietmarkt voor de waterput

De benefietmarkt ligt weer achter ons en we kunnen terugkijken op een succesvolle dag. Mede dankzij het enthousiasme van de ouders, vrijwilligers en de leerkrachten hebben de leerlingen een goed beeld kunnen krijgen van sadaqa/aalmoes en hoe belangrijk sadaqa is in onze religie.

Wij willen jullie langs deze weg van harte bedanken voor de inzet, voor en na, de benefietmarkt en wij vragen Allah om jullie rijkelijk te belonen. Amien.

Zoals jullie weten werd dit benefiet gehouden om geld in te zamelen voor het bouwen van een waterput. Alhamdoelillah, het totaalbedrag dat door de El Amien scholen is opgehaald is:

€ 7.536,08

Het geld hebben we gedoneerd aan 2 stichtingen: de stichting Hasene en de stichting SOS. Zij zullen namens onze scholen een put bouwen. Moge Allaah het van onze accepteren tijdens deze heilige maand Ramadan.

Zoals jullie weten heeft Allah ons 2 belangrijke wapens gegeven om mensen in nood te helpen en dat zijn de sadaqa/vrijgevigheid en de dua/smeekbede. Vergeet onze broeders en zusters in nood daarom niet in jullie ad3iyaat (smeekbedes), vooral niet tijdens de heilige maand Ramadan.

Hierbij willen wij nogmaals de ouders, leerlingen en iedereen die meegeholpen heeft, hartelijke bedanken voor het fantastische bedrag dat we hebben opgehaald. Inshae’Allaah volgen er in de toekomst nog vele initiatieven zoals deze.

Team El Amienscholen

Contact INFO
Heeft u vragen? Wilt u iets melden? Heeft u een klacht?
NEEM CONTACT OP
Onze school neemt de Koran en de Soenna als basis om onderwijs te geven.
IBS El Amien
2016-08-17T01:17:37+02:00
Islamitisch onderwijs Onze school neemt de Koran en de Soenna als basis om onderwijs te geven. IBS El Amien 2016-08-17T01:17:37+02:00 Onze school neemt de Koran en de Soenna als basis om onderwijs te geven. https://www.elamien.nl/testimonials/islamitisch-onderwijs
0
IBS El Amien