Opbrengsten benefietmarkt voor de weeskinderen

De benefietmarkt ligt weer achter ons en we kunnen terugkijken op een succesvolle dag. Mede dankzij het enthousiasme van de ouders, vrijwilligers en de leerkrachten hebben de leerlingen een goed beeld kunnen krijgen van sadaqa/aalmoes en hoe belangrijk sadaqa is in onze religie.

Wij willen jullie langs deze weg van harte bedanken voor de inzet, voor en na, de benefietmarkt en wij vragen Allah om jullie rijkelijk te belonen. Amien.

Zoals jullie weten werd dit benefiet gehouden om geld in te zamelen voor de weeskinderen. Alhamdoelillah, het totaalbedrag dat door de El Amien scholen is opgehaald is:

€ 14.979,67

Wij zullen dit bedrag, inshae’Allaah, binnenkort overmaken naar de weeskinderen. Zodra wij dit hebben gedaan zullen we iedereen, inshae’Allaah, direct op de hoogte stellen.

Wij hopen, als school, hiermee het lijden van de weeskinderen te verzachten. Zoals jullie weten heeft Allah ons 2 belangrijke wapens gegeven om mensen in nood te helpen en dat zijn de sadaqa/aalmoes en de dua/smeekbede. Vergeet onze weeskinderen daarom niet in uw gebeden, vooral niet tijdens de heilige maand Ramadan.

Hierbij willen wij nogmaals de ouders, leerlingen en iedereen die meegeholpen heeft, hartelijke bedanken voor het fantastische bedrag dat we hebben opgehaald. Inshae’Allaah volgen er in de toekomst nog vele initiatieven zoals deze.

Team El Amienscholen

Contact INFO
Heeft u vragen? Wilt u iets melden? Heeft u een klacht?
NEEM CONTACT OP
Onze school neemt de Koran en de Soenna als basis om onderwijs te geven.
IBS El Amien
2016-08-17T01:17:37+02:00
Islamitisch onderwijs Onze school neemt de Koran en de Soenna als basis om onderwijs te geven. IBS El Amien 2016-08-17T01:17:37+02:00 Onze school neemt de Koran en de Soenna als basis om onderwijs te geven. https://www.elamien.nl/testimonials/islamitisch-onderwijs
0
IBS El Amien