Ouder- en kindadviseur

In Amsterdam is aan iedere school een Ouder- en Kindteam verbonden. Heb je vragen over de opvoeding, het opgroeien of de ontwikkeling van jouw kind? Dan kan je altijd terecht bij de ouder- en kindadviseur, jeugdarts of jeugdverpleegkundige van het Ouder- en Kindteam.

Zij zijn onafhankelijk van school. Vragen kunnen gaan over je kind (bijvoorbeeld eten, slapen, pesten, druk of juist teruggetrokken) of de gezinssituatie (denk aan verlies, scheiding of ruzie).

Loop eens binnen bij de ouder- en kindaviseur op school. Samen kijk je dan wat er speelt en wat bij jullie past. Wil je informatie en advies? Gesprekken of begeleiding van de jeugdpsycholoog, misschien een training voor het kind of ouder?

Je kan zelf rechtstreeks contact opnemen met  een ouder- en kindadviseur op jouw school (zie hieronder) of je kan ook langsgaan bij het Ouder- en Kindteam in jouw wijk.

img_028

Lees meer op www.oktamsterdam.nl. Hier kan je ook (anoniem) chatten of het adres zoeken van het team in jouw wijk. Je bent altijd welkom!

Ouder- en kindadviseur op El Amien 1
Zeynep Kutlu
M: 0614428692
E: z.kutlu@oktamsterdam.nl

Ouder- en kindadviseur op El Amien 2
Sanghita Mehciz
M: 0630397964
E: s.mehciz@oktamsterdam.nl

Meer info op  www.oktamsterdam.nl