El Amien Lyceum

Het bestuur van de El Amien scholen is verheugd u mede te delen dat deze voornemens is op korte termijn een islamitische VO-school in Amsterdam te openen!

Om de belangstelling die er vanuit de gemeenschap is ontstaan officieel te maken, hebben we uw steun nodig! U als ouder(s) kunt dit initiatief steunen door een ouderverklaring bij DUO af te geven.

Daarom heeft het bestuur besloten nog voor de zomervakantie een informatieavond te organiseren waarin u persoonlijk over dit initiatief geïnformeerd wordt. U krijgt tevens de mogelijkheid om ter plekke, tijdens de informatieavond, uw ouderverklaring af te geven. U kunt uiteraard te allen tijde uw verklaring via de website van DUO afgeven.

Een van de voorwaarden om een nieuwe school te mogen stichten, is dat er voldoende belangstelling is onder de ouders. U kunt uw belangstelling voor het El Amien Lyceum kenbaar maken door een ouderverklaring af te geven. Meer informatie over de ouderverklaring vindt u hier.

Verklaring nu afgeven?

Wilt u nu uw verklaring afgeven, dan kunt u klikken op de onderstaande link om de website van DUO te bezoeken. Om de verklaring te kunnen afgeven, dient u over DigiD met SMS controle te beschikken. U heeft verder ook het BSN van uw kind(eren) nodig. U kunt deze verklaring alleen afgeven als u een of meerdere kinderen heeft in de leeftijd tussen 10 en 12 jaar.

Heeft u geen DigiD?

Als u geen DigiD heeft, kunt u het aanvragen via de website van DigiD. Voor het aanvragen van een DigiD, kunt u gebruik maken van het formulier op de website van DigiD.